ویزای H1

ویزای H1 که به ویزای کاری نیز معروف است، به شما اجازه می دهد که به صورت قانونی در آمریکا مشغول به کار شوید. اگر شما شخصی تحصیل کرده، حرفه ایی و متخصص، پرستار و به طور خلاصه شخصی هستید که مهارت انجام کارهای خاصی را در که هرکسی قادر به انجام آن نمی باشد، در آنصورت واجد شرایط اخذ ویزای کار می باشید و کارفرمای شما می تواند برای شما به جهت اینکه اجازه کارکردن به صورت قانونی نزد او را داشته باشید برایتان از اداره مهاجرت تقاضای اخذ این ویزا را بکند و ما کلیه مراحل انجام آن را برایتان انجام خواهیم داد.

این نوع ویزا می تواند به مدت ۶ سال ادامه یابد . در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس  تایید شده و کارفرمای واجد شرایط اداره مهاجرت امریکا از شرایط لازم می باشد.

در مواردی که فرد متقاضی مدرک کارشناسی نداشته باشد داشتن سالها تجربه کاری در رشته خاص و توانایی اثبات این ادعا می تواند به متقاضی در خصوص اخذ این نوع ویزا کمک نماید.

حداقل مدت زمان صدور این ویزا یک ساله می باشد و همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال دارنده ویزای کار می توانند به عنوان همراه وارد آمریکا شوند ولی اجازه کار را نخواهند داشت.

از خصوصیات این ویزا این است که کسانی که دارای تخصص حرفه ای خاص می باشند در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند و شما فقط اجازه کار کردن برای کارفرمایی را خواهید داشت که برایتان درخواست ویزای کار را کرده است و این ویزا قابل انتقال نیست ، یعنی شما نمی توانید با داشتن یک ویزای کار برای چندین کارفرما کار کنید و حتی اگر بخواهید در جای دیگری به صورت نیم وقت مشغول به کار شوید ، باید برای آن نیز یک  ویزای کار دیگری داشته باشید.

ویزای H1

ویزای H1

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2 یکی از آسان ترین و ارزان ترین راه های مهاجرت به آمریکا میباشد. در کمترین زمان ممکن وارد آمریکا شوید و شرکت خود را مدیریت کنید. در صورتی که مایل به خرید شرکت آماده باشید شرکت ما شما را در این راه همایت میکند. از جمله مزایای ویزای E2 ورود همزمان خانواده محترم شما میباشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.