همسر و فرزندان سرمایه گذار E2

همسر می تواند پس از ورود به آمریکا درخواست مجوز کار با USCIS کند. این مجوز کار، که “کارت مجوز اشتغال” نامیده می شود، یک مجوز کار در بازار آزاد است و انعطاف پذیری و راحتی زیادی برای اشتغال همسر ایجاد می کند. به طور کلی، همسر می تواند برای کارفرما و در هر شغلی در آمریکا کار کند، به جز مشاغل خاص وابسته به دولت که به شهروندی امریکا نیاز دارد. همسر ممکن است برای کسب و کار سرمایه گذار E2 کار کند و یا یک کار با کارفرمای دیگر پیدا کند. همسر همچنین می تواند کسب و کار خود را با استفاده از مجوز کار شروع کند. استخدام ممکن است تمام وقت یا پاره وقت باشد. صدور مجوز کار توسط USCIS معمولاً حدود دو تا سه ماه طول می کشد.

علاوه بر این، همسر و فرزندان می توانند تحت ویزای E2 اعضاء خانواده در مدرسه شرکت کنند. بچه ها مجاز به ثبت نام در مدارس عمومی یا خصوصی هستند. به خاطر داشته باشید که پس از رسیدن به ۲۱ سال، فرزند دیگر واجد شرایط وضعیت ویزای E2 نیست و به منظور ادامه سکونت و یا تحصیل در امریکا باید ویزای خود را داشته باشد. غالباً، فرزندانی که سن آنها به ۲۱ سال رسیده است، برای تمام کردن کالج یا تحصیلات دانشگاهی خود در امریکا، درخواست ویزای دانشجویی F1 می کنند.

همسر و فرزندان سرمایه گذار E2

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2 یکی از آسان ترین و ارزان ترین راه های مهاجرت به آمریکا میباشد. در کمترین زمان ممکن وارد آمریکا شوید و شرکت خود را مدیریت کنید. در صورتی که مایل به خرید شرکت آماده باشید شرکت ما شما را در این راه همایت میکند. از جمله مزایای ویزای E2 ورود همزمان خانواده محترم شما میباشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.