مراحل راه اندازی کسب و کار تایید شده ویزای E2

با خرید یک فرانچایز یا فرصت جدید کسب و کار، می توانید از یک طرح کسب و کار اثبات شده، سیستم پشتیبانی و زیرساخت ابر شرکت یک سازمان کسب و کار تاسیس شده و به خوبی سازماندهی شده استفاده کنید.

می توانید مراحل زیر را دنبال کنید. اگر در حال حاضر کسب و کاری دارید که می خواهید به امریکا انتقال دهید، می خواهید یک سرمایه گذاری کسب و کار جدید شروع کنید.

مراحل راه اندازی کسب و کار تایید شده ویزای E2

مراحلی که می توانید برای شروع کسب و کار خود دنبال کنید در زیر آمده است:

  1. دریافت شماره شناسایی مالیاتی : همه کسب و کارهای امریکا ملزم به پرداخت مالیات به دولت مرکزی هستند. در برخی موارد شما مسئول مالیات ایالتی و شهری محلی و یا شهرداری هستید. برای دریافت شماره شناسایی مالیاتی اختصاص داده شده به شما، کسب و کارتان باید در خدمات درآمد داخلی (IRS)ثبت شود. این شماره شناسایی مالیاتی، که گاهی اوقات نیز TIN یا EIN نامیده می شود (شماره شناسایی کارفرما)، یک شناسه منحصر به فرد برای شناسایی کسب و کار شما است.

گرفتن شماره شناسایی مالیاتی بسیار آسان است – برای رفتن به وب سایت IRS، فقط بر روی این لینک کلیک کنید. بدون شماره EIN، نمی توانید حساب بانکی کسب و کاری باز کنید، بنابراین قبل از رفتن به هر مرحله دیگری مطمئن شوید که این مرحله را به پایان رسانده اید.

  1. راه اندازی یک ابر شرکت : این کار به صورت آنلاین به آسانی قابل انجام است و کمتر از ۱۰۰۰ دلار هزینه دارد. برای مطالعه بیشتر در مورد اینکه آیا شما باید یک LLC یا S corp راه اندازی کنید، اینجا را کلیک کنید. همچنین مطمئن شوید که شرکتی که انتخاب کرده اید، ابر شرکت و همچنین نماینده ثبت شده شما را ثبت کرده است. در ابتدا شما به یک آدرس فیزیکی برای باز کردن حساب بانکی خود نیاز دارید. بیشتر ایالت ها ملزم می کنند که شما یا نماینده منتخب شما باید در ایالتی ساکن باشد که در آن کسب و کارتان را ثبت کرده اید.
  2. راه اندازی وب سایت : یک نام دامنه که با نام شرکتی که در مرحله ۲ راه اندازی کردید مطابقت داشته باشد بخرید. برای سفارش نام دامنه و راه اندازی یک وب سایت ساده و ارزان اینجا را کلیک کنید. نام دامنه .com کمتر از ۱۲ دلار و میزبانی وب کمتر از ۵ دلار در ماه هزینه دارد. شما هنوز به وب سایت تخیلی نیاز ندارید، فقط به چیزی برای کمک به قانونی کردن کسب و کار موجودتان نیاز دارید.

ممکن است نیاز به گرفتن معافیت ویزا داشته باشید، در این صورت می توانید برای تکمیل مراحل زیر به قدر کافیدر آنجا بمانید

  1. پرواز به امریکا : پرواز به ایالت ها در داخل امریکا که برای انجام کسب و کار و باز کردن حساب های بانکی در جایی که ساکن هستید.

می توانید شخصاً یک حساب بانکی باز کنید:

  • سند هویت – (گذرنامه شما بهترین منبع شناسایی است)

می توانید شخصاً یک حساب کسب و کار باز کنید:

  • سند هویت – (گذرنامه شما بهترین منبع شناسایی است)
  • شماره شناسایی مالیاتی (مرحله ۱)
  • لوازم تشکیل شرکت (مرحله ۲)

استفاده از آدرس نمایندگی ثبت شده شما به عنوان آدرس کسب و کار پستی شما (برخی از بانک ها به شما اجازه استفاده از آدرس نماینده ثبت شده را نمی دهند – بنابراین به عنوان آدرس کسب و کار خود می توانید یک کسب و کار مناسب با مرکز پستی را اجاره کنید).

  1. حواله دارایی خود به امریکا : منابع مالی سرمایه گذاری کسب و کار خود را به حساب های بانکی تازه ایجاد شده در امریکا انتقال دهید. رسید انتقال الکترونیکی را در سوابق خود نگه دارید.
  2. راه اندازی کسب و کار خود را در امریکا شروع کنید : اجاره فضای اداری، خرید تجهیزات دفتری و اداری، خرید مواد بازاریابی، و غیره
  • خرید ابزار “شرکت” (خرید وسیله و خرید آرم های مغناطیسی و چسباندن آنها روی درب وسیله)
  • داوطلبان مصاحبه برای شرکت شما. حداقل ۲ شهروند امریکایی را شناسایی کرده و یک سند استخدام در شرکت، منوط به گرفتن ویزای E2 تایید شده خود، برای ارائه به آنها تهیه کنید. قرارداد را برای امضاء به داوطلبان بدهید و یک کپی از سند هویت آنها بگیرید.
  1. بازگشت به خانه : به خانه بازگردید و یک طرح کسب و کار قوی ایجاد کنید. موفقیت کسب و کار های گذشته خود را ثبت کنید و توضیح دهید که رفتن به امریکا چگونه موجب توسعه کسب و کار شما شده و هم به سود شما و هم امریکا است.
  2. استخدام وکیل : یک وکیل مهاجرت خوب متخصص در ویزای E2 بگیرید. ممکن است قبل از انتخاب وکیل بخواهید با چند وکیل صحبت کنید. از آنها بخواهید که در تمام کردن طرح کسب و کار و آماده کردن بسته ویزای E2 به شما کمک کنند.

وکیل شما یک تعهد شغلی تهیه می کند که با جزئیات شرح می دهد که چرا باید به شما ویزای E2 داده شود. این بسته شامل طرح کسب و کار شما، کپی صورت حساب های بانکی شما و رسید همه چیزهایی که برای کسب و کار خود خریداری / اجاره کرده اید می باشد. حتماً رسید هر خرید را نگه دارید؛ بلیط هواپیما، اقامت در هتل، هزینه سوار شدن تاکسی، صورتحساب تلفن همراه، تشریفات اداری تشکیل شرکت، صورتحساب های بانکی، اجاره نامه، رسید تهیه تجهیزات اداری، قرارداد خرید / اجاره تجهیزات، و غیره. شما باید بتوانید هر رسید را با بدهی های حساب بانکی خود جور کنید. کل مبلغ را محاسبه کرده و مشخص کنید که برای راه اندازی کسب و کار چقدر سرمایه گذاری کرده اید.

وکیل شما برای تهیه بسته درخواست با قالب دقیق مورد نیاز کنسولگری مربوط به شما مصمم خواهد بود.

به طور خلاصه موارد زیر را در بسته درخواست ویزای E2 خود ارائه می دهید:

  • اثبات هویت
  • اثبات مالکیت کسب و کار
  • اثبات هزینه های کسب و کار / سرمایه گذاری
  • طرح کسب و کار شغلی
  • اثبات اقامت در وطن خود
  • مدارک قصد ترک امریکا در صورتی که ویزای شما تایید نشده باشد.

ترتیب مراحل زیر و نحوه تکمیل آنها ممکن است در سفارت یا کنسولگری امریکا که در آن درخواست داده اید، متفاوت باشد. شما باید با سفارت یا کنسولگری امریکا در کشوری که در آن زندگی می کنید کار کنید. شما می توانید وقت مصاحبه خود را در هر سفارت یا کنسولگری در امریکا تعیین کنید، اما واجد شرایط بودن برای ویزای خارج از کشور اقامت دائم شما مشکل است. اگر تابعیت دوگانه و یا هر نوع مسائل اقامت پیچیده دارید، در مورد بهترین روش با وکیل خود صحبت کنید. وکیل مهاجرت شما بهترین منبع برای مشاوره در مورد بهترین مراحل در این شرایط است.

  • فرم DS-160 را تکمیل کرده و ارائه دهید. صفحه کد تأیید DS-160را چاپ کرده و نگه دارید. (لازم نیست کل درخواست را چاپ کنید).
  • بسته کامل ویزای E2 خود را به نزدیک ترین سفارت / کنسولگری در امریکا بفرستید (مطمئن شوید که آن را با تایید رسید ارسال کنید)
  • می توانید یک ایمیل و یا شماره تماس از کنسولگری که نشان دهد بسته شما را دریافت کرده اند بگیرید. (ممکن است ایمیل یا تماس تایید را دریافت نکنید – پس مطمئن شوید که رسید / تایید پذیرش بسته را نگه داشته اید)
  • وقت ملاقات مصاحبه ویزا را تعیین کنید. (سفارت یا کنسولگری امریکا برای شما وقت ملاقات تعیین نمی کند).

هزینه بررسی درخواست ویزا را پرداخت کنید. دستورالعمل مخصوص کشور را در وب سایت سفارت یا کنسولگری امریکا مرور کنید. (مطمئن شوید که رسید این پرداخت را نگه داشته اید)!

  1. در مصاحبه شرکت کنید : هنگامی که وقت مصاحبه خود را رزور کردید، برنامه ریزی کنید که چند ساعت را در کنسولگری سپری کنید. بنابراین یک روز شلوغ و پر کار برنامه ریزی نکنید، فقط بر رسیدن به موقع به مصاحبه و صرف زمان لازم برای توضیح کامل کسب و کار خود تمرکز کنید. حرفه ای لباس بپوشید و رفتار کنید، چنانکه در یک مصاحبه شغلی هستید. مطمئن شوید که گذرنامه، کپی کد تایید DS-160 و اصل رسید خود، که پرداخت هزینه بررسی درخواست ویزای شما را نشان می دهد، به همراه داشته باشید. اسکن اثر انگشت دیجیتال به عنوان بخشی از درخواست شما گرفته می شود، که معمولاً در طول مصاحبه انجام می شود.

مصاحبه، بازجویی نیست. نماینده کنسولگری صرفاً تلاش می کند که کسب و کار شما را بفهمد و سوالاتی برای روشن شدن ابهامات می پرسد. مطمئن باشید که صریحاً می توانید هدف از کسب و کار خود، رشد برنامه ریزی شده خود و اینکه مهارت های شما ملزم به اجرا و رشد کسب و کار است، و چگونگی تاثیر مثبت آن بر اقتصاد امریکا را توضیح دهید.

پس از مصاحبه ویزا، درخواست شما ممکن است به بررسی اداری بیشتری نیاز داشته باشد. اگر درخواست شما به بررسی بیشتری نیاز داشته باشد، افسر کنسولگری شما را مطلع می کند.

  1. تبریک! ویزای شما تایید شده است : هنگامی که ویزای شما تایید شد، اگر مربوط به تابعیت شما باشد، می توانید هزینه صدور ویزا را پرداخت کنید، و به شما اطلاع داده می شود که پاسپورت شما با ویزا به شما بازگردانده می شود. برای دانستن اینکه پاسپورت و ویزای شما چه زمانی برای گرفتن یا تحویل آماده می شود، زمان بررسی ویزا را مرور کنید.