• الف

    فرم DS-160 DOS، درخواست ویزای غیرمهاجرتی

  • ب

    فرم DS-156E DOS، درخواست تاجر / سرمایه گذار معاهده غیرمهاجرتی

  • پ

    کپی پاسپورت شما که حداقل شش ماه بعد از مدت اقامت در امریکا معتبر است و حداقل یک صفحه خالی دارد.

  • ت

    عکس رنگی به سبک گذرنامه که چهره کامل را نشان دهد و سر پشت نور پس زمینه پنهان نشده باشد. اگر فرقه مذهبی که عضو آن هستید ملزم کرده باشد، باید روسری بپوشید.

  • ث

    طرح کسب و کار نشان دهنده طرح سرمایه گذاری آینده

  • ج

    تاریخچه مختصری از زندگی خود

  • چ

    مدارکی که نشان دهد در مقام نظارت و اجرایی استخدام خواهید شد، و یا دارای مهارت های بسیار تخصصی که برای عملکرد موثر شرکت ضروری است، هستید.

  • ح

    مدارک در اختیار داشتن و کنترل وجوه سرمایه گذاری (سوابق بانکی، صورت های مالی، وام ها، پس انداز، و یا سفته)

  • خ

    مدارک ارسال وجه به امریکا (حواله بانکی، مجوز یا رسید انتقال ارز)

  • د

    مدارک ایجاد کسب و کار در امریکا (اساسنامه، قرارداد شراکت، چارت های سازمانی و نیروی انسانی، سهام، حق مالکیت، قرارداد، رسید، مجوز یا اجاره)

  • ذ

    مدارک تابعیت سرمایه گذاران (گذرنامه، اساسنامه شرکت مادر و یا لیست بورس)

  • ط

    مدارک سرمایه گذاری در امریکا (حق مالکیت، رسید، قرارداد، وام و یا حساب بانکی).

  • ظ

    مدارک اساسی (صورت های مالی، ممیزی، بازده مالیاتی شرکت یا کسب و کار امریکا)

  • ع

    مدارکی که نشان دهد شرکت حاشیه ای نیست (سوابق لیست حقوق، فرم ۹۴۱ IRS، بازده مالیاتی شخصی، مدارک سایر دارایی های شخصی و درآمد)

  • غ

    مدارکی که نشان دهد کسب و کار یک شرکت واقعی و عملیاتی است (گزارش سالانه، کاتالوگ، نوشته های فروش، مقالات، اخبار، و شواهد مناسب دیگر)

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2 یکی از آسان ترین و ارزان ترین راه های مهاجرت به آمریکا میباشد. در کمترین زمان ممکن وارد آمریکا شوید و شرکت خود را مدیریت کنید. در صورتی که مایل به خرید شرکت آماده باشید شرکت ما شما را در این راه همایت میکند. از جمله مزایای ویزای E2 ورود همزمان خانواده محترم شما میباشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.