مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2

مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2 یکی از ارزانترین و آسانترین راه ها برای ورود به آمریکا می باشد. در این روش شما در کوتاهترین زمان ممکن میتوانید به کشور آمریکا مهاجرت کنید. بطور خلاصه شما با خرید یک بیزینس موفق و ارایه طرح توجیه اقتصادی متوانید درخواست خود را برای مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای سرمایه گذاری E2 به سفارت آمریکا در کشور های همسایه ارسال کنید.

ویزای سرمایه گذاری E2 یکی از انواع ویزا های پر طرفدار برای خانواده هایی میباشد که سرمایه کافی برای دریافت گرین کارت آمریکا از طریق EB5 را ندارند و یا ترجیح میدهند تا در ابتدا با مقدار کمتری از سرمایه وارد آمریکا شوند و پس از کسب تجربه بیشتر اقدام به سرمایه گذاری در پروژه های EB-5 نمایند. اگر در زمان اقامت خود در آمریکا سرمایه ۵۰۰ هزار دلار داشته باشید، واجد شرایط  EB-5 ( گرین کارت از طریق سرمایه گذاری ) خواهید بود و همچنین شما و همسرتان به علاوه فرزندان زیر ۲۱ سال واجد شرایط داشتن گرین کارت خواهید بود.E2 می تواند یک ویزای فوق العاده باشد! هر چند که یک ویزای غیر مهاجرتی است، یعنی ویزای موقت است، می تواند تا زمانی که شرکت وجود دارد معتبر باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. یا از طریق فرم مشاوره تخصصی مهاجرت به آمریکا اطلاعات خود را برای ما ارسال نمایید، وکلای ما بهترین مشاوره ها را به شما میدهند.

ویزای سرمایه گذاری E2