ویزای B2

این نوع ویزا که به ویزای توریستی نیز معروف است، برای کسانی مناسب است که می خواهند در آمریکا گردش کنند و یا دوستان و بستگان خود را که در آمریکا سکونت دارند را ملاقات کنند.

برای سفر توریستی و سیاحتی به آمریکا شخص متقاضی از سفارت آمریکا در خواست ورود به آمریکا را می‌نماید. شخص متقاضی می‌تواند برای سیاحت، درمان پزشکی، شرکت در مراسم موسیقی حرفه ای (ولی بدون گرفتن حقوق) و شرکت در کلاس های تفننی برای این ویزا اقدام نماید.

داشتن دعوتنامه الزامی نمی باشد اما در بیشتر موارد مفید میباشد . مدت ویزا از سه ماه تا ۱۰ سال می‌تواند باشد و در صورت داشتن شرایط لازم می‌تواند تا شش ماه تمدید شود. نکته مهم برای گرفتن ویزای توریستی، داشتن مدارک و عدله کافی برای اثبات به کنسول سفارت میباشد. این مدارک باید نشان دهند شخص متقاضی در پایان مدت ویزا، آمریکا را ترک خواهد کرد و به کشور خود باز خواهد گشت.

این مدارک عبارتند از وابستگیهای کاری و شغلی، عاطفی و مالی به کشوری که متقاضی در آن ساکن می‌باشد. عموما کسانی که بالای شصت سال هستند، یا مسافرت های خارجی متعدد به کشورهای مختلف داشته اند، یا صاحب خانه میباشند در موقعیت بهتری برای اخذ این ویزا نسبت به جوانان، مجردان، مطلقه ها، کم در آمدها یا بیماران صعب علاج قرار دارند. بعضی از کشورها وجود دارند که اگر اقامت آنها را داشته باشید می توانید بدون گرفتن ویزا و برای هر مدتی که مایل بودید در آمریکا اقامت کنید.

ویزای B2

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2 یکی از آسان ترین و ارزان ترین راه های مهاجرت به آمریکا میباشد. در کمترین زمان ممکن وارد آمریکا شوید و شرکت خود را مدیریت کنید. در صورتی که مایل به خرید شرکت آماده باشید شرکت ما شما را در این راه همایت میکند. از جمله مزایای ویزای E2 ورود همزمان خانواده محترم شما میباشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.