مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا و دریافت گرین کارت راه های گوناگونی دارد. بیشترین درخواست و شناخته شده ترین راه ها ویزای سرمایه گذاری EB5 میباشد. در این روش متقاضی باید ۵۰۰.۰۰۰ دلار سرمایه گذاری کند، یا شما در یک پروژه بزرگ و شناخته شده و مورد تایید مراکز منطقه ای شرکت میکنید یا در بیزینس خودتان، راه اندازی بیزینس و متقاعد کردن اداره مهاجرت و استخدام ۱۰ نفر دشواری های خاص خود را دارد.

در روش ویزای سرمایه گذاری EB5 شما باید مدت زمان ۲ تا ۳ سال برای ورود به آمریکا صبر کنید. به دلیل بالا رفتن قیمت ارز در ایران این روش مهاجرتی محبوبیت خود را از دست داده، شرکت ما یکی از پیشگامان روش جایگزین برای ویزای سرمایه گذاری EB5 میباشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. یا از طریق فرم مشاوره تخصصی مهاجرت به آمریکا اطلاعات خود را برای ما ارسال نمایید، وکلای ما بهترین مشاوره ها را به شما میدهند.

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2

اگر شما مایل به مهاجرت به آمریکا هستید ما به شما ویزای سرمایه گذاری E2
 را پیشنهاد میکنیم، در این روش که به سرمایه گذاری کوچک معروف میباشد شما میتوانید یا یک بیزینس جدید راه اندازی کنید یا یک بیزینس موفق را خریداری کنید.

پیشنهاد ما خرید بیزینس موفق میباشد، شرکت ما در این راه به شما کمک کند تا طبق سلیقه و تخصص شما در شهر دلخواهتان بیزینس موردنظرتان را پیدا کنید.

حداقل سرمایه گذاری در ویزای سرمایه گذاری E2
 مشخص نشده ولی طبق تجربه ۲۰۰.۰۰۰ دلار میتواند مناسب باشد، این پول می تواند در یک شرکت سرمایه گذاری شود و یا به عنوان سرمایه گذاری برای ایجاد یک شرکت جدید استفاده شود.

از دیگر مزایای ویزای E2 علاوه بر میزان کم سرمایه گذاری، زمان ورود به آمریکا میباشد، از زمان درخواست تا ورود حدود ۶ ماه مباشد. در این روش نیازی به ارایه مدرک زبان نیست، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال شامل این ویزا میباشند.

ویزای E2 یک ویزای غیر مهاجرتی هست، مدت زمان اعتبار آن ۲ سال میباشد، پس از ورود شما میتوانید ویزای خود را به گرین کارت تبدیل کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. یا از طریق فرم مشاوره تخصصی مهاجرت به آمریکا اطلاعات خود را برای ما ارسال نمایید، وکلای ما بهترین مشاوره ها را به شما میدهند.